KLIMCHI x LOFTY KOLBENOVA

Lofty Kolbenova otevřeli vzorový byt, který spojuje budoucnost s autentickými industriálními prvky.

Bývalá továrna ČKD v pražských Vysočanech se pod vedením architektonického ateliéru Masák & Partner proměňuje na 215 bytů Lofty Kolbenova. Architekti respektují průmyslovou povahu místa, zároveň jí ale snoubí s designovými prvky 21. století. Interiér je vybaven moderními prvky od českých i zahraničních značek a mezi nimi je i designové ručně foukané sklo, které navrhl František Jungvirt pro sklářskou značku KLIMCHI.

Purismus prostoru, který dýchá a je hodně vzdušný, podtrhuje také moje tvorba. V ní se zabývám především linií tvarů, čistotou a vzdušností. A tyto hodnoty přesně odráží prostory Loftů Kolbenova,” říká František Jungvirt, který je kreativním ředitelem v KLIMCHI a ve svých návrzích inovuje tradiční prvky českého sklářství.

Modelem byl mladý talentovaný herec Vojtěch Babišta, který spolupracuje s Lofty Kolbenova. Líbilo se mu spojení futuristických designových kousků s industriálním interiérem, zejména naše nová svíčka Lemon Bliss ho oslnila.

Fotografie: @annapleslovaphotography

KLIMCHI, candle, Lofty Kolbenova, BabistaKLIMCHI, Shadows, Lofty Kolbenova, BabistaKLIMCHI, Shadows, Lofty Kolbenova, BabistaKLIMCHI, Lofty Kolbenova, Crust, Babista