KLIMCHI x KRUH

Unikátní propojení dvou českých značek, které symbolizuje lásku k řemeslu, ale i trend udržitelnosti. Tématické focení je zaměřeno na spojení kulinářského umění Petra Bartoše s našimi skleněnými výrobky, např. s novou kolekcí mís Royal Marika.

Využití skla a navázání spolupráce s českými sklářskými umělci se ve fine diningových restauracích v Čechách začíná objevovat poměrně často,” říká Petr Bartoš, zakladatel a šéfkuchař unikátního gastronomického konceptu KRUH Dining. My jsme se rozhodli v rámci naší spolupráce s Františkem  zaměřit se především na možnost využití jednotlivých produktů KLIMCHI na více způsobů. To se nám povedlo třeba s miskou z kolekce Royal Marika pro jeden z chodů našeho degustačního menu,” říká Bartoš. 

František Jungvirt při navrhování nových produktů klade důraz na víceúčelovost. Chce, aby výrobky KLIMCHI nebyly pouze na okrasu: „Neobklopujme se kvantitou, kupme si raději jeden hodnotný kus, se kterým můžeme servírovat po celý den, se kterým budeme rádi vstávat, obědvat i odpočívat s čajovou svíčkou. To je smyslem mého navrhování a následovného stolování s moderním sklem KLIMCHI. Žijme lepší život s českým sklem plným příběhů a poctivé práce.“ 

Bartoš významně pojmenoval svůj projekt KRUH, který symbolizuje cykličnost a respektování přírodního koloběhu. Zaměřuje se na využívání dostupných a eticky odpovědných zdrojů v kuchyni. Projekt také odráží bezpečný prostor kolem nás, kruh nejbližších lidí, se kterými sdílíme příjemné chvíle.

KRUH Dining - Petr Bartoš

 KLIMCHI, KRUH, Linea, Crust, Royal Marika, Blue glassware

Kruh, Royal Marika, Light Green, Petr Bartoš, Rosaline

KLIMCHI, KRUH, Kugel, Linea, Felicity, Royal MarikaKruh, Royal Marika, Light Green, Petr Bartoš, Rosaline, Royal blue

Kruh, Royal Marika, Light Green, Petr Bartoš, Rosaline, Royal blue

Kruh, Royal Marika, Light Green, Petr Bartoš, Rosaline, Royal blue